Chalet kopen

Chalet kopen op Chaletpark Boomans

Als u besluit een nieuw chalet te kopen, zoekt u natuurlijk een mooi park waar u deze kunt plaatsen. Een mooie plek waar u nog jaren plezier van heeft. Chaletpark Boomans heeft zeer ruime kavels van minimaal 200m². Zo geniet u van veel privacy bij uw eigen vakantiehuis! Een chalet plaatsen op ons park betekent jarenlang zorgeloos genieten in de Achterhoek. Gedurende het hele jaar voelt u zich als gast van harte welkom.

Twee jaar lang een gratis jaarplaats !

Op dit moment hebben wij geen vrije plaatsen meer. Wanneer u interesse heeft in een plaats dan kunt u dit kenbaar maken aan ons en zullen wij u op de hoogte brengen wanneer er weer een plaats beschikbaar komt.

Wanneer u via ons een nieuw chalet van één van onze partner chaletbouwers plaatst op deze plek dan betaalt u, bij een huurcontract van 10 jaar, de eerste twee jaar geen huur voor deze jaarplaats. 

Wilt u meer informatie over een plek bij ons op het chaletpark of wilt u vrijblijvende informatie over het aankopen van een nieuw chalet, dan kunt u contact met ons opnemen en vertellen wij u graag over de mogelijkheden die er zijn. Er zijn veel bedrijven die u graag een chalet willen verkopen, maar u moet wel goed op de hoogte zijn van wat er te koop aangeboden wordt. Wij helpen u daar graag bij.

Chaletpark Boomans werkt met betrouwbare chaletbouwers

Koolmees nieuw

Overweegt u een nieuw chalet te kopen? Wij hebben vele jaren ervaring met chaletbouwers en hebben om deze reden samenwerkingverbanden met een aantal betrouwbare partners. Van hen kunt u kwaliteit en service verwachten! Wij bevelen de volgende chaletbouwers aan:

Geniet van onze faciliteiten

Op Chaletpark Boomans geniet u op elk gewenst moment van uw vakantie. Zo kunt u gebruik maken van de faciliteiten die ons park biedt. Door ons Wifi netwerk bent u altijd en overal online. Dit is een gratis service van onze park. Uw kinderen vermaken zich urenlang in de speeltuin. Als zij genieten, geniet u ook!

Chalet kopen en de groene omgeving ontdekken

Ons chaletpark kenmerkt zich door rust en een groene omgeving op een unieke locatie. De Achterhoek is zó veelzijdig dat u zelfs na jaren nog nieuwe plekjes ontdekt. Door een eigen chalet te plaatsen, kunt u in elk seizoen van deze mooie regio genieten, wanneer het u uitkomt. Natuurlijk is de Achterhoek zeer geschikt voor prachtige fietstochten en rustige wandelingen in de natuur, maar ook op het gebied van cultuur hebben wij veel te bieden. Kent u de karakteristieke dorpen en steden in onze omgeving al?

Koop uw eigen chalet en profiteer van aantrekkelijke tarieven

boomans 9 of 28

Als u nu een chalet aanschaft bij een van onze samenwerkingspartners én besluit om minimaal tien jaar van ons park te genieten, betaalt u de eerste twee jaar geen huurkosten. Dat maakt de keuze nog aantrekkelijker! Overweegt u een chalet te kopen en wilt u de showmodellen en kavels op ons chaletpark bekijken? Neem dan contact op voor een rondleiding. Dan vertellen wij u persoonlijk alle mogelijkheden.

Aanbod bekijken

De chalets die op onze park te koop staan kunt u bekijken op onze website. Bent u op zoek naar iets specifieks, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Waarom Chaletpark Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid
svr2
achterhoekcamping1
logo vvv
logo vereniging logies

Design & realisatie TenZer | Sitemap