Chalet kopen

Chalet kopen op Camping Boomans

Als u besluit een nieuw chalet te kopen, zoekt u natuurlijk een mooi park waar u deze kunt plaatsen. Een mooie plek waar u nog jaren plezier van heeft. Camping Boomans heeft zeer ruime kavels van minimaal 150 m². Zo geniet u van veel privacy bij uw eigen vakantiehuis! Een chalet plaatsen op ons park betekent jarenlang zorgeloos genieten in de Achterhoek. Gedurende het hele jaar voelt u zich als gast van harte welkom.

Camping Boomans werkt met betrouwbare chaletbouwers

Chalet Pelikaan 400 01U kunt natuurlijk uw eigen chalet meenemen naar onze chaletpark (mits deze niet ouder is dan vijf jaar). Overweegt u een nieuw chalet te kopen? Wij hebben vele jaren ervaring met chaletbouwers en hebben om deze reden samenwerkingverbanden met een aantal betrouwbare partners. Van hen kunt u kwaliteit en service verwachten! Wij bevelen de volgende chaletbouwers aan:

Geniet van onze faciliteiten

Op Camping Boomans geniet u op elk gewenst moment van uw vakantie. Zo kunt u gebruik maken van de faciliteiten die ons chaletpark biedt. Door ons Wifi netwerk bent u altijd en overal online. Dit is een gratis service van onze camping. Uw kinderen vermaken zich urenlang in de speeltuin. Als zij genieten, geniet u ook!

Chalet kopen en de groene omgeving ontdekken

Ons chaletpark kenmerkt zich door rust en een groene omgeving op een unieke locatie. De Achterhoek is zó veelzijdig dat u zelfs na jaren nog nieuwe plekjes ontdekt. Door een eigen chalet te plaatsen, kunt u in elk seizoen van deze mooie regio genieten, wanneer het u uitkomt. Natuurlijk is de Achterhoek zeer geschikt voor prachtige fietstochten en rustige wandelingen in de natuur, maar ook op het gebied van cultuur hebben wij veel te bieden. Kent u de karakteristieke dorpen en steden in onze omgeving al?

Koop uw eigen chalet en profiteer van aantrekkelijke tarieven

Chalet Koolmees 400 02Als u nu een chalet aanschaft bij een van onze samenwerkingspartners én besluit om minimaal tien jaar van ons park te genieten, betaalt u de eerste twee jaar geen huurkosten. Dat maakt de keuze nog aantrekkelijker! Overweegt u een chalet te kopen en wilt u de showmodellen en kavels op ons chaletpark bekijken? Neem dan contact op voor een rondleiding. Dan vertellen wij u persoonlijk alle mogelijkheden.

Aanbod bekijken

De chalets die op onze camping te koop staan kunt u bekijken op de website van Koopchalet. Bent u op zoek naar iets specifieks, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Waarom Camping Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid
svr2
achterhoekcamping1
logo vvv
logo vereniging logies

Design & realisatie TenZer | Sitemap