Chaletpark

Chaletpark in de Achterhoek

Chaletpark Achterhoek 400 19Op het chaletpark van Camping Boomans zijn diverse luxe chalets te huur. Droomt u van een tweede huis?

Op ons park kunt u uw eigen chalet plaatsen, zodat u op elk gewenst moment vakantie viert in uw eigen accommodatie! 

Geniet van een comfortabel en luxe chalet, de uitstekende faciliteiten, de groene omgeving, maar bovenal onze gastvrijheid!

Ruime kavels op het chaletpark

Chaletpark Achterhoek 400 20Ons chaletpark heeft ruime kavels van minimaal 150 m². Overweegt u een vaste plek op ons chaletpark? U kunt een eigen chalet plaatsen, mits deze niet ouder dan vijf jaar is.

Door de ruime opzet heeft u de mogelijkheid om rond het chalet een tuin en terras aan te leggen. De kavels aan de rand van het terrein hebben vrij uitzicht over de weilanden en de Achterhoekse natuur. Ziet u zich al zitten, bij uw eigen droomchalet?

Door onze jarenlange ervaring met de kwaliteit en service van chaletbouwers kunnen wij een aantal partners aanbevelen. Als u overweegt om een chalet te kopen, kom dan gerust bij ons langs en laat u inspireren door de showmodellen!

Faciliteiten op ons chaletpark

Het chaletpark van Camping Boomans is ruim opgezet en wordt omringd door bomen. Kinderen vermaken zich in de speeltuin, waar een glijbaan, trampoline en zandbak aanwezig zijn. Bij uw chalet maakt u gebruik van gratis draadloos internet. De unieke ligging en rust op ons park wordt vaak genoemd als een groot pluspunt van onze camping. Ervaar het zelf!

Genieten in de Achterhoek

Het chaletpark ligt in een prachtig stuk van de Achterhoek en het is haast onmogelijk om u tijdens uw verblijf te vervelen. Vanaf Camping Boomans kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door het coulisselandschap. Op de receptie kunt u niet alleen een fiets huren, maar ook vertellen wij u ook graag wat de mooiste wandel- en fietstochten zijn. De dorpen Bredevoort (ook wel ‘de boekenstad van Nederland’ genoemd) en Aalten zijn echte aanraders.

Aantrekkelijke aanbod

Als u nu een chalet aanschaft bij een van onze samenwerkingspartners én besluit om minimaal tien jaar van ons park te genieten, betaalt u de eerste twee jaar geen huurkosten. Neem voor een rondleiding op ons chaletpark direct contact op. Wij vertellen u graag persoonlijk over alle mogelijkheden op ons park.

Waarom Camping Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid
svr2
achterhoekcamping1
logo vvv
logo vereniging logies

Design & realisatie TenZer | Sitemap