Chaletpark

Chaletpark in de Achterhoek

Chaletpark AchterhoekOp het chaletpark Boomans zijn diverse luxe chalets te huur. Droomt u van een tweede huis? Op ons park kunt u uw eigen chalet plaatsen, zodat u op elk gewenst moment vakantie viert in uw eigen accommodatie! 

Geniet van een comfortabel en luxe chalet, de uitstekende faciliteiten, de groene omgeving, maar bovenal onze gastvrijheid!

 

Ruime kavels op het chaletpark

Chaletpark Achterhoek 400 20Ons chaletpark in de Achterhoek heeft ruime kavels van minimaal 200 m². Overweegt u een vaste plek op ons chaletpark? U kunt een eigen chalet plaatsen, mits deze niet ouder dan vijf jaar is.

Door de ruime opzet heeft u de mogelijkheid om rond het chalet een tuin en terras aan te leggen. De kavels aan de rand van het terrein hebben vrij uitzicht over de weilanden en de Achterhoekse natuur. Ziet u zich al zitten, bij uw eigen droomchalet?

Door onze jarenlange ervaring met de kwaliteit en service van chaletbouwers kunnen wij een aantal partners aanbevelen. Als u overweegt om een chalet te kopen, kom dan gerust bij ons langs en laat u inspireren door de showmodellen!

Twee jaar lang een gratis jaarplaats !

Op dit moment hebben wij een fanatstische mooie plaats vrij aan de rand van de camping, met uitzicht over de weilanden.  

Wanneer u via ons een nieuw chalet van één van onze partner chaletbouwers plaatst op een plek dan betaalt u, bij een huurcontract van 10 jaar, twee jaar lang geen huur voor deze jaarplaats. Heeft u zelf een stacaravan of chalet dan kunt u deze het lopende jaar gratis op ons park plaatsen. De enige voorwaarde is dat de stacarvan of chalet niet ouder mag zijn dan 5 jaar.

Wilt u meer informatie over een plek bij ons op het park of wilt u vrijblijvende informatie over het aankopen van een nieuw chalet, dan kunt u contact met ons opnemen en vertellen wij u graag over de mogelijkheden die er zijn. Er zijn veel bedrijven die u graag een chalet willen verkopen, maar u moet wel goed op de hoogte zijn van wat er te koop aangeboden wordt. Wij helpen u daar graag bij.

Faciliteiten op ons chaletpark

Het chaletpark Boomans is ruim opgezet en wordt omringd door bomen. Kinderen vermaken zich in de speeltuin, waar een glijbaan, trampoline en zandbak aanwezig zijn. Bij uw chalet maakt u gebruik van gratis draadloos internet. De unieke ligging en rust op ons park wordt vaak genoemd als een groot pluspunt van ons park. Ervaar het zelf!

Genieten in de Achterhoek

Het chaletpark ligt in een prachtig stuk van de Achterhoek en het is haast onmogelijk om u tijdens uw verblijf te vervelen. Vanaf het park kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door het coulisselandschap. Op de receptie kunt u niet alleen informatie krijgen over het huren van een fiets, maar ook vertellen wij u ook graag wat de mooiste wandel- en fietstochten zijn. De dorpen Bredevoort (ook wel ‘de boekenstad van Nederland’ genoemd) en Aalten zijn echte aanraders.

Aantrekkelijke aanbod

Als u nu een chalet aanschaft bij een van onze samenwerkingspartners én besluit om minimaal tien jaar van ons park te genieten, betaalt u de eerste twee jaar geen huurkosten. Neem voor een rondleiding op ons chaletpark direct contact op. Wij vertellen u graag persoonlijk over alle mogelijkheden op ons park.

Waarom Chaletpark Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid
svr2
achterhoekcamping1
logo vvv
logo vereniging logies

Design & realisatie TenZer | Sitemap