Chaletpark

Chaletpark in de Achterhoek

chlalet plaats 30Op het chaletpark Boomans zijn diverse luxe chalets te huur. Droomt u van een tweede huis? Op ons park kunt u uw eigen chalet plaatsen, zodat u op elk gewenst moment vakantie viert in uw eigen accommodatie! 

Geniet van een comfortabel en luxe chalet, de uitstekende faciliteiten, de groene omgeving, maar bovenal onze gastvrijheid!

 

Ruime kavels op het chaletpark

Chaletpark Achterhoek 400 20Ons chaletpark in de Achterhoek heeft ruime kavels van minimaal 200 m². Het gehele park is ruim opgezet met veel groen en aandacht voor de natuur. Overweegt u een vaste plek op ons chaletpark? U kunt een eigen chalet plaatsen, mits deze niet ouder dan vijf jaar is.

Door de ruime opzet heeft u de mogelijkheid om rond het chalet een ruime tuin met terras aan te leggen. De kavels aan de rand van het terrein hebben vrij uitzicht over de weilanden en de Achterhoekse natuur. Ziet u zich al zitten, bij uw eigen droomchalet?

Genieten in de Achterhoek

Het chaletpark ligt in een prachtig stuk van de Achterhoek en het is haast onmogelijk om u tijdens uw verblijf te vervelen. Vanaf het park kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door het coulisselandschap. Op de receptie kunt u niet alleen informatie krijgen over het huren van een fiets, maar ook vertellen wij u ook graag wat de mooiste wandel- en fietstochten zijn. De dorpen Bredevoort (ook wel ‘de boekenstad van Nederland’ genoemd) en Aalten zijn echte aanraders.

Informatie

Door onze jarenlange ervaring met de kwaliteit en service van chaletbouwers kunnen wij een aantal partners aanbevelen. Als u overweegt om een chalet te kopen, kom dan gerust bij ons langs en laat u inspireren door de showmodellen!

Wilt u meer informatie over een plek bij ons op het park of wilt u vrijblijvende informatie over het aankopen van een nieuw chalet, dan kunt u contact met ons opnemen en vertellen wij u graag over de mogelijkheden die er zijn. Er zijn veel bedrijven die u graag een chalet willen verkopen, maar u moet wel goed op de hoogte zijn van wat er te koop aangeboden wordt. Wij helpen u daar graag bij.

Kaart Boomans 2021

Waarom Chaletpark Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid