Fietsen in de Achterhoek tijdens uw vakantie op Chaletpark Boomans

De Achterhoek is door de Fietsersbond uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Dat is wat ons betreft terecht. Door het coulisselandschap, de afwisselende omgeving en de mooie fietspaden kunt u hier dágen fietsen. Tijdens het fietsen in de Achterhoek wisselen historie en natuur elkaar telkens af.

Fiets door de natuurgebieden en pittoreske dorpen

De Achterhoek is ontzettend veelzijdig. Het ene moment fietst u door het open veld, daarna weer door de groene bossen van een natuurgebied. Onderweg komt u kronkelende beekjes en brede rivieren tegen, grote kastelen en statige herenhuizen. Deze veelzijdigheid maakt de Achterhoek zo bijzonder en een geliefd fietsgebied.

Fietsroutenetwerk: simpel, overzichtelijk en gratis

De Achterhoek heeft een netwerk van zo’n 1.500 kilometer aan fietsroutes. We hebben alleen al ruim 330 fietsknooppunten. Door deze knooppunten kunt u eenvoudig zien waar u bent en via welk volgend knooppunt u uw weg wil vervolgen. Het fietsroutenetwerk leidt u langs de mooiste plekjes in de Achterhoek.

Fietsroutes en fietsverhuur

Wij kennen onze omgeving erg goed en helpen u graag op weg. Op de receptie zijn fietsroutes beschikbaar en u kunt ons altijd om tips vragen. Wij kennen vele dorpjes en musea en weten de fijne terrasjes voor u aan te wijzen.
Heeft u geen fiets tot uw beschikking tijdens uw vakantie, dan is de nood nog niet aan de man. U kunt u namelijk ook fietsen huren bij de plaatselijke fietsenmaker Hengeveld. deze kunt u online reserveren op de website ikwileenfiets.nl. 

Mountainbiken, een sportieve uitdaging in de Achterhoek

Zin om er even sportief tegenaan te gaan in het rulle zand? In de Achterhoek zijn speciale routes voor mountainbikers uitgestippeld. Deze voeren langs deels onverharde wegen, zodat fietsen echt een sportieve uitdaging wordt.

Bijkomen op uw eigen terras

Na een lange dag fietsen komt u terug op Chaletpark Boomans om te genieten van een welverdiend koud drankje op het terras bij uw chalet of kampeerplaats. Even bijkomen van een mooie dag!

Waarom Chaletpark Boomans

  • Mooie, betaalbare chalets
  • Uitstekende voorzieningen
  • Prachtige omgeving
  • Luxe chalets
  • Gratis wifi
  • Vlak bij het dorp
  • Rustig gelegen
  • Betaalbare plaatsen
  • Gastvrijheid